Heinhuis Recycling

Handel

Heinhuis Recycling B.V. te Eibergen staat bekend om haar hoofdzaak ‘Recycling van ferro en non-ferro metalen’ en haar autodemontage-afdeling. Sinds 2013 heeft het bedrijf, naast de bovenstaande bedrijfsactiviteiten, een handelsafdeling opgericht. Het bezoekadres van deze handelsafdeling is Venneslatweg 12, op het industrieterrein ‘De Kiefte’, in Eibergen.

De handelsafdeling richt zich op het inkopen en verkopen van handelsproducten uit zoveel mogelijk verschillende categorieën. Hierdoor ontstaat de kracht van de afdeling, namelijk een zeer breed aanbod producten. Van raamhorren tot heftrucks, van kantoormeubilair tot metaalbewerkingsmachines, van houtbewerkingsmachines tot tuingereedschap, van ijzerwaren tot toiletaccessoiers, van fruitkisten tot kabelpelmachines, van gereedschap tot magazijnbakken, Heinhuis Handel biedt het allemaal. Het aanbod producten van Heinhuis Handel is te vinden op de website www.heinhuis.nl onder het kopje ‘Handel’, met een doorverwijzing naar Marktplaats.

Heinhuis Handel is het verkoopadres voor een breed assortiment producten tegen scherpe prijzen!
U bent van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken. Graag even contact opnemen, als u ons wilt komen bezoeken.

Stuur een emailOf bel 0545 - 474009
Heinhuis Handel
Venneslatweg 12
7151 HD Eibergen (NL)
Tel. (+31) 0545 474009
handel@heinhuis.nl
Bekijk route
Voer een vertrekpunt in