voor bedrijven

Wij bieden een compleet concept voor het verzorgen van afvalreststromen binnen uw bedrijf. Van onze containerdienst en kraan op locatie tot projectmatige sloopklussen; recycling van metalen is maatwerk. Daarom werken wij niet met contracten. Wij willen uw bedrijf namelijk maximaal ontzorgen. Onze vakbekwame mensen staan voor u klaar en komen graag langs voor een goede inventarisatie.

Welke soorten afval zijn er voor bedrijven

IJzer en metalen

U kunt bij ons terecht voor alle ferro- en non-ferromaterialen: oud ijzer, staal en metalen, zoals RVS, koper, aluminium, lood, zink, etc.

Bouw- en sloopafval

Bij bouwen of verbouwen komt afval vrij. Wij bieden recycling voor gemengd bouwafval, zoals hout, puin, papier/karton, metalen, kunststoffen en overige recyclebare materialen.

Papier en karton

Ook papier en karton kunt u bij ons recyclen. Bestel een container voor uw bedrijf of breng naar onze milieustraat.

Plastic en kunststoffen

Wij sorteren plastic en kunststoffen op onze locatie in Eibergen en zorgen dat het met de kortste route op de juiste plek terechtkomt.

Hout

Afvalhout, bijvoorbeeld met spijkers en schroeven, maar ook tuinhout kunt u bij ons recyclen. Wij zorgen dat dit hout kan worden hergebruikt.

Puin

Puin zoals verschillende soorten afvalmateriaal, losse brokstukken, stenen en beton. Wij zorgen ervoor dat uw puin veilig en snel wordt afgevoerd. 

Container nodig?

Wij plaatsen en verwisselen afvalcontainers bij uw bedrijf. Dat doen we snel en efficiënt. Vooraf bespreken we uw wensen en inventariseren we de afvalstromen binnen uw bedrijf. We plaatsen en verwisselen de containers op verzoek en altijd binnen 24 uur.

UW AFVAL DUURZAAM VERWERKEN

Recycling van ijzer en metalen is onlosmakelijk verbonden met duurzaamheid. Bij Heinhuis geloven we dat dit de toekomst is. We investeren dan ook in duurzaamheid, door deze afvalstromen zorgvuldig en zo duurzaam mogelijk te sorteren met ons CO2-neutrale machinepark, waaronder onze elektrische overslagkraan en schrootknipmachine. Daarnaast slaan we herbruikbare materialen, zoals balken en plaatmateriaal, op en verkopen deze. Voor ons is afval geen afval, maar een grondstof of zelfs een gereed product!

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.