Duurzaam afval verwerken

Recycling is onlosmakelijk verbonden met duurzaamheid. Meer recyclen en hergebruiken, is beter voor het milieu. Bij Heinhuis investeren we dan ook in duurzaamheid. We sorteren de afvalstromen zorgvuldig en zo duurzaam mogelijk, bijvoorbeeld met onze elektrische kraan en knipschaar. Herbruikbare materialen slaan we op en verkopen we weer.

verwerking

Uw restmateriaal en afval duurzaam verwerken

Duurzaamheid is verweven in ons bedrijf. Niet alleen omdat recycling de kern van onze activiteiten is, maar ook omdat wij geloven dat dit de toekomst is. Daarin proberen we dan ook vooruitstrevend te zijn, onder andere door continu te blijven investeren in ons geavanceerde machinepark. Voor ons zijn oud ijzer en metalen geen afval, maar een grondstof of zelfs een gereed product!

Inname en sortering

Wij verzorgen de eerste sortering van afvalstromen, geheel CO2-neutraal, met onze elektrische overslagkraan en schrootknipschaar. We scheiden en sorteren de diverse materiaalsoorten, zodat we deze kunnen aanbieden bij diverse verwerkers en staalwerken.

Transport en Containerdienst

Wij beschikken over een zeer uitgebreid en divers transport materieel, van container auto, kraanauto tot dieplader. Door dit uitgebreide wagenpark en snelle reactie tijd kunnen wij te allen tijde voldoen aan de vraag van onze klanten.

Ons duurzame machinepark

We beschikken bij Heinhuis over een eigen machine- en wagenpark. Met onze elektrische overslagkranen, schrootknipschaar en heftruck sorteren we volledig CO2-neutraal. Ons moderne eigen wagenpark voldoet daarnaast altijd aan de laatste emissie-eisen.

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.