Over Heinhuis

Ontzorgen door de recycling van ferro- en non-ferromateriaal te faciliteren; dat is wat we doen. Al sinds 1967, toen Gradus ‘opa’ en Anneke ‘oma’ Heinhuis de autosloperij in Eibergen oprichtten. Voortgezet door Toon en Manon Heinhuis, en met Thijs en Jeroen als derde generatie aan het roer, is Heinhuis nog steeds een familiebedrijf met korte lijnen. Ons doel? Zoveel mogelijk recyclen!

Bedrijfsvideo

Onze vestigingen

Eibergen

In Eibergen, waar Gradus ooit de autosloperij begon, staat nog steeds onze hoofdvestiging. Hier vindt de inname en sortering van de diverse afvalstromen plaats met ons duurzame machinepark en kunt u uw oud ijzer, metalen en overig afval wegbrengen in onze milieustraat.

Ruurlo

Wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij naast onze hoofdlocatie ook een vestiging in Ruurlo, waar u uw oud ijzer, metalen en overig afval kunt wegbrengen. Wij verzorgen daarna de recycling hiervan.

Stadtlohn

Ook in Duitsland hebben wij een vestiging met milieustraat. U vindt ons in Stadtlohn. Hiermee versterken wij onze positie in de grensregio. Vanuit deze locatie bieden wij ook een containerdienst aan.

ons machinepark

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten.